Om os

Parret bag

Bag Lasini Jewellery står det Sydfynske par Sofie Kremmer og Peter Holm, som har en brændende passion for at skabe mindeværdige smykkeoplevelser. Derfor har parret siden 2015 forkælet de mode- og kvalitetsbevidste kvinder med glædesfulde øjeblikke og stilfulde smykker.

De unikke smykker er inspireret af den klassiske, skandinaviske stil, der tiltaler den selvsikre og feminine kvinde, der ikke går på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Øreringekonceptet - øreringe med vedhæng

Øreringekonceptet fra Lasini Jewellery giver dig frihed til at udtrykke din personlige stil. Hvert sæt øreringe har udskiftelige vedhæng, så du selv kan sammensætte de par, du bedst kan lide.

Alt efter behov, kan du mikse og matche, så du får flere øreringe i én ørering. Gå ikke på kompromis, men forny dit look og skab øreringe, der passer til enhver lejlighed.

Dansk håndværk og kvalitet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For os er bæredygtighed og produktionsvilkår kernestenene for godt dansk smykke-håndværk. Derfor er vi inde over hele processen og benytter kun danske leverandører af smykkedele.

Vi udarbejder selv hvert enkelt smykke i hånden, så hvert øreringesæt med vedhæng er ligeså unikke i deres udtryk som købernes. På den måde kvalitetssikrer vi, at hvert smykke lever op til vores samt Ædelmetalkontrollens høje standarder for dansk designet smykker.

Hos Lasini benytter vi kun ægte metaller og ædelsten af materialerne 925 Sterling sølv eller forgyldt Sterling sølv med dertilhørende vedhæng i ægte ædelsten, månesten, bjergkrystal og ferskvandsperler, der alle er testet inden salg.

Vores kerneværdier

  • Vi brænder for den gode smykkeoplevelse og for at skabe personlige relationer
  • Vi ønsker at skabe værdi og glæde for både giver og modtager af Lasini Jewellery
  • Vi leverer troværdig og nærværende service og skaber smykker af høj kvalitet