Omtale

Ugebladet “Hjemmet”

– 16. oktober, 2017.

Ugebladet Hjemmet, Danmarks hyggeligste ugeblad, skriver om øreringe-konceptet fra Lasini Jewellery™. Vi er stolte af, at Hjemmet også har fået øjnene op for vores dansk-designede øreringe med udskiftelige vedhæng, der giver kvinder frihed til at udtrykke deres personlige stil.

Billedtekst: “Creol-øreringene kan kombineres med udskiftelige vedhæng, så du har flere smykker i ét smykke. Dermed kan du hurtigt og nemt skabe et nyt smykke ved at bibeholde creol-ringene, men udskifte vedhængene, så dine smykker altid passer til enhver lejlighed. Priser fra 399 kr. til 799 kr., la-sini.dk” – indlægget er bragt på s. 17 i Ugebladet Hjemmet i uge 42, 2017.

Artikel i “Vanløsebladet”

– 26. september, 2017.

Vanløsebladet, lokalavisen i Vanløse, bringer en artikel om samarbejdet mellem Bidstrup Ure og Lasini Jewellery™ . Efter lanceringen af vores øreringekoncept, indgår vi et samarbejde med den lokale guldsmed, der hurtigt ser potentialet i øreringe med udskiftelige vedhæng.


Artiklen lægger vægt på vores smykkepassion som et ungt iværksætter-par, der får en unik mulighed for at udbrede vores håndlavede smykker i lokalområdet. Desuden nævnes vores udtagelse til et unikt Startup-forløb. Artiklen kan læses på s. 18 i Vanløsebladet uge 39, 2017 eller via linket herunder.

Artikel “Studentum.dk”

– 30. juni, 2017.

Studentum.dk, dansk søgetjeneste for udannelser, har skrevet om Lasini Jewellery’s bedste råd til andre med iværksætterdrømme. Vi påpeger prioritering, fokus på spidskompetencer og brug af netværk som nogle af de vigtigste parametre.