Øreringekoncept

Creoler med udskiftelige vedhæng

Lasini Jewellery har skabt et øreringekoncept, der giver dig frihed til at udtrykke din personlige stil. Hver creol-ørering kan kombineres med forskellige vedhæng, så du selv kan sammensætte de par, der passer til dit behov. Ved at mikse og matche får du flere øreringe i én ørering, hvormed du nemt kan forny dit look og skabe øreringe, der passer til enhver lejlighed.
forside1

Mix og match

Kollektionen tager udgangspunkt i genanvendelige creoler, som har et klassisk og stilrent look. Du kan nemt tilføje eksklusivitet til creolerne ved selv at påsætte dine favorit-vedhæng – og dermed få et helt nyt udtryk, der passer til din personlige stil. De udskiftelige vedhæng giver dig uendelige kombinationsmuligheder, så du altid føler dig selvsikker med et sæt øreringe, der passer til enhver lejlighed.

Vores vedhæng

Vi tilbyder feminine og klassiske vedhæng i materialerne ædelsten, zirkonia og ægte ferskvandsperler foruden creol-øreringe, der alle er kvalitetsstemplet med 925 Sterling Sølv. Alle øreringe er håndlavet i Danmark af Sofie og Peter, stifterne bag Lasini, for at sikre ordentlige produktionsforhold og solidt, dansk håndværk. Alle smykker fra Lasini Jewellery er testet inden salg og underlagt kvalitetskontrol fra Ædelmetalkontrollen for at sikre, at kun de bedste smykker forhandles.